L’Aleví aconsegueix una important victòria al camp del Vila-seca.

 vila-seca  cropped-LOGO-400X400-trans-2.fw_.png

0 -10

El passat dissabte l’equip Aleví «A» de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la tercera Jornada contra el Vila-Seca.
Va ser un partit amb un domini clar dels Montblanquins. Els dos equips van sortir molt ordenats, efectuant un bon joc. Els visitants vam sortir endollats, generant ocasions. En una jugada per banda que va acabar en xut que va parar el porter, i al rebot, Biel Fernández va marcar el primer al minut 1. Més endavant, els montblanquins vam seguir atacant i en una bona ocasió en la qual gràcies a una bona visió de joc del nostre equip, Roger París va rebre la pilota i va definir amb la cama dreta (0-2).
En la segona part, els de la Conca van seguir generant bones jugades d’atac, i van dominar clarament durant tota la part. En una jugada ben elaborada feta pels montblanquins, va arribar el 0-3 al marcador, obra de Jordi Albacete. Després d’això, els de Montblanc es van (encoratjar-se) i van seguir generant oportunitats per avançar-se, dues de les quals van entrar, una obra de Marçal, al minut 23 en una espectacular vaselina i una obra d’Arnau, al minut 29 en un xut des de la frontal (0-5).
A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats, i en una jugada lateral, Jordi Albacete va fer un xut llunyà amb rosca i va entrar per l’escaire. Un autèntic golàs. Poc després, Guillem Barco en un xut de fora l’àrea va acabar posant el 0-7.
Finalment en l’última part del partit, el desgast no va passar factura als de l’Escola, que van sortir a totes i van fer 3 gols més fins a fer el 0-10 definitiu. Guillem Barco en un xut de la frontal va fer el 0-8. Després, en un contraatac, Gerard Mateu va marcar. L’ultim gol va ser obra de Marçal Benet, que va posar el 0-10 definitiu. Resultat molt bo. El treball va ser digne d’un equip gran. Toca seguir treballant detallets tècnics, que això només ha començat. Tres punts súper importants molt ben aconseguits!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *