El Cadet suma el seu primer punt, fent un bon partit al camp del Constantí.

 

 constanti  cropped-cropped-LOGO-400X400-trans-2.fw_.png

2 -2

El cadet montblanquí es desplaçava fins a Constantí per disputar el segon partit de lliga. Els montblanquins van anar amb 8 cadets més quatre infantils per la falta de jugadors a l’equip cadet. El partit va estar bastant per part dels dos equips. Els locals tenien la pilota però no creaven perill mentre els montblanquins feien mal al contraatac ràpid. La primera ocasió clara la tindria els locals en un contra un amb el porter Gerard que faria una gran parada.
En el minut 15 Unai després d’una gran passada de Ferran el deix sol que davant del porter fa el 0-1. La dinàmica del partit no canviaria i el control dels locals era sense crear perill i contres dels visitants amb més perill. L’última ocasió clara la tindria Unai però el seu xut sortiria fregant el pal, aquesta jugada seria l’última de la primera part.
A la represa del descans els locals sortirien més actius i tindrien diverses arribades a la porteria de Gerard però els centrals montblanquins tallarien tots els atacs locals. Els nois de Salva intentaven mantenir i crear ocasions i en una d’elles es queda sol davant del porter, però el seu xut és aturat pel porter. Cinc minuts després en un corner tret per Quim era rematat al fons de la porteria per Issouf. El 0-2 donaria una alegria els vermells que duraria molt poc, ja que als amb 10 minuts els locals empatarien el partit a 2. Els de la Conca anirien en cerca dels tres punts i l’ocasió més clara la tindria Ferran que sol davant del porter el seu xut sortiria fregant el pal. El partit finalitzaria amb empat a 2.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *