L’Infantil cau davant el Salou Costa Daurada, amb un bon partit dels nois del Hèctor.

 salou-costa-dorada  LOGO 400X400 trans 2.fw

7 -2

El passat dissabte, l’equip infantil es va desplaçar al camp del Salou Costa Daurada. Els montblanquins, encara amb l’equip incomplet, anaven amb moltes ganes de realitzar un bon partit.
El partit va començar malament, ja que al minut 5, els locals marcaven de xut l’1-0. Minuts més tard, en una jugada amb sort pel davanter local, la pilota acaba entrant a porteria i establint el 2-0. Això va fer reaccionar als montblanquins, ja que estaven ben posicionats en defensa i sortien ràpidament al contraatac, amb bones passades a l’espai i agafant l’esquena de la defensa local. Així doncs, amb una d’aquestes va arribar el primer gol del Montblanc, després de marcar Ian i posar el 2-1. Abans d’acabar la primera part, era el Montblanc qui tenia les ocasions més clares de gol, tenint fins a dues jugades dels nostres davanters sols enfront del porter però que van ser aturades. Així doncs, s’arribava amb 2-1 a la mitja part.
La segona part va començar semblant a la primera, els montblanquins encaixant gol al cap de 5 minuts. Amb el 3-1, Aleix es va plantar davant del porter però el xut va ser aturat i a la següent jugada, els locals aprofitaven el contraatac i establien el 4-1. Els montblanquins van abaixar braços i ràpidament van rebre el 5-1. Llavors, una vegada més, l’equip semblava que reaccionava, ja que en una bona jugada d’atac, Joel arriba davant del porter i defineix ajustat al pal per col·locar el 5-2. Ja als últims instants i amb poques forces dels montblanquins, el Salou feia els dos últims gols i col·locaven el definitiu 7-2 al marcador.
El partit va tenir dues parts, ja que a la primera, on es va acabar 2-1, es podria haver marxat amb victòria si arriben a entrar aquelles dues jugades i el partit podria haver canviat. En canvi, la segona part no va tenir res a veure. Només queda animar a l’equip a què segueixi treballant i a preparar el pròxim partit que serà dissabte a casa, on rebrà a l’Espluga de Francolí. Ànims nois que els resultats arribaran!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *