El Juvenil perd a casa contra l’Hospitalet de l’Infant, en el segon partit a casa.

 cropped-cropped-LOGO-400X400-trans-2.fw_.png

1

3

 hospitalet-infant

El passat diumenge els montblanquins rebien a L’Hospitalet de l’Infant, un equip de la part alta de la classificació. L’equip juvenil va haver de jugar amb un jugador de camp com a porter davant la manca d’efectius que té l’equip, cosa que va condicionar el desenvolupament del partit, tot i que l’Oriol Sans, que va ser l’escollit, va fer un bon partit com a porter.

El partit va ser molt disputat i es va decidir per detalls a les àrees, on els visitants van ser més efectius. El partit es jugava bàsicament al mig camp i els visitants van ser els primers a arribar a porteria però sense encert, per la seva banda els montblanquins van tenir les oportunitats més clares en un xut d’Andavert en el minut 28 i un altre xut de Roca en el 31 però el porter va evitar el gol.
La segona part no va començar bé per al interessos montblanquins ja en una de les primeres accions de la represa els visitants aconseguien marcar el primer gol del partit. Es jugava el minut 48 un llançament molt tancat des del córner sorprenia el porter del C.F. Montblanc colant-se a la porteria pel segon pal.
Una bona jugada local va estar a punt de tornar l’empat al marcador, una bona jugada de Caballé en la que Juanjo no podia acabar la rematada.
El segon gol visitant arribava de nou després d’un llançament des del córner, la defensa aconseguia refusar en primera instància però un jugador visitant recuperava la pilota i amb una bona passada habilitava a Beltran que en un u contra u superava al porter local amb un xut creuat.
El tercer gol arribava en el minut 79, amb l’equip una mica avançat, una pilota a l’esquena de la defensa la controlava Beltran i en la sortida de Sans no el donava opcions i marcava sense oposició.
Tot i el resultat advers els montblanquins van continuar treballant i finalment els va arribar el premi del gol, quan en el minut 85 un fort xut d’Arnau el refusava el porter visitant però Juanjo, molt atent, arribava a la pilota i la col·locava a l’esquerra del porter. Els montblanquins van continuar buscant retallar encara mes la diferència en el marcador però aquest ja no es va moure.

L’equip juvenil es desplaçarà al camp del Nàstic, el diumenge vinent a les 19.00 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *