L’amateur encaixa la segona derrota consecutiva.

 tancat

2

0

 cropped-cropped-LOGO-400X400-trans-2.fw_.png

Segona derrota consecutiva de l’Amateur, en aquesta ocasió els de la Conca es desplaçaven al camp del Tancat, equip posicionat a la mitja taula de la classificació. Els del Vendrell que venien d’una ratxa ascendent després de sumar quatre punts en els últims dos partits, es sabia que no posarien les coses fàcils als homes del Josep Maria.

El partit que era a les 20:00h, no podia començar pitjor per als de Montblanc, ja que només al minut 3, arribaria el primer gol del partit, obra de Angel Ferro.
La intensitat del partit era evident per part dels dos conjunts, amb ocasions per als dos cantons que feien creure amb què es podia girar el partit, la primera acabaria amb el resultat d’1-0 i amb un total de quatre targetes grogues, dues per cada equip.
La segona part seguiria la tònica de la primera amb ocasions per les dues bandes i una intensitat que l’arbit només podia parar amb més targetes, però serien els de Vendrell que en una de les ocasions tornarien a marcar al minut 71 obra de Pol arauz. Amb aquest resultat xiularia l’àmbit la fi del partit, fent que els Montblanquins no puguin sumar cap punt, mantenint la cinquena posició, els nois del Josep Maria no poden perdre mes punts, la setmana vinent visita el Municipal Josep Gomis el Pla de Santa Maria a les 17:00h

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *