L’Infantil s’emporta el derbi contra l’Espluga en un gran partit dels nois de l’Hèctor.

 cropped-cropped-LOGO-400X400-trans-2.fw_.png

5

2

 lespluga

L’equip infantil del C.F. Montblanc va disputar dissabte passat el partit corresponent a la jornada 4 del campionat de lliga. Ho va fer rebent la visita de l’Espluga de Francolí. Els montblanquins esperaven amb moltes ganes el partit, ja que encara no havien sumat cap punt en els anteriors partits i volien començar la dinàmica positiva.

El partit va començar molt actiu, ja que al minut 3, l’àrbitre xiulava un penal a favor dels visitants que aprofitaven per col·locar el 0-1. Però el pes del partit el va agafar el Montblanc només encaixar el gol, ja que van començar a tenir la possessió de la pilota i amb això van anar arribant ocasions perilloses de gol. En una bona jugada per banda, la pilota és centrada a l’àrea i Issif remata per empatar 1-1. Pocs minuts més tard, una bona jugada d’Ian acaba amb ell realitzant un potent xut i establint el 2-1. Els minuts passaven i el joc del Montblanc era cada vegada més evident, volent construir les jugades i arribant amb perill per bandes. Va ser amb una bona jugada per banda, on la pilota arriba a peus d’Ian i aquest va definir ajustat al pal per posar el 3-1. Pocs minuts després, una jugada que neix al centre del camp, acaba amb una passada a l’espai per Issif que ho aprofita i estableix el 4-1. Amb el Montblanc atacant, l’Espluga va agafar al contraatac la defensa montblanquina i el davanter després d’una gran sortida, aprofita l’ocasió i col·loca el 4-2. Quan faltava poc per finalitzar la primera part, Joel engalta un potent xut des de fora l’àrea per establir el 5-2.

La segona part no va tenir més gols però d’ocasions es van poder veure, alguna pels visitants però les més clares pels locals, on van fer fins a 4 xuts al pal. La segona part es va ajustar més pel que fa al joc, on l’Espluga buscava retallar distàncies amb contraatacs ràpids i el Montblanc volent elaborar per arribar a porteria. Les ocasions pel Montblanc van ser molt presents en tota la part, arribant amb perill però sense sort de cara a porteria. Amb el resultat de 5-2 s’arribava al final del partit.

Felicitar a tot l’equip, ja que han realitzat un gran partit en conjunt i amb intensitat tant en defensa com en atac. Ara toca continuar entrenant durant la setmana per preparar el pròxim partit i seguir en aquesta dinàmica positiva. Som-hi equip!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *