El Benjamí A, aconsegueix la segona victòria consecutiva i s’imposa enfront de la Pastoreta.

Dissabte a les 11.45 el Benjamí A del Club Futbol Montblanc rebia la visita de la Pastoreta equip que arribava amb 9 punts 3 menys que l’equip de la Conca.
El Benjamí A va sortir amb molta intensitat i molt bona actitud, i les ocasions no van tardar a arribar, després d’un parell d’arribades clares el Montblanc feia l’1-0, Izan que obriria el marcador després d’uns rebots dins l’àrea el jugador Montblanquí feia el primer gol del matx.
Abans que acabés el primer període el Montblanc va tenir l’oportunitat de fer 2-0, de penal però Carles va errar el penal.
El segon temps el Montblanc va seguir igual que la primera part, la Pastoreta no arribava a porteria gràcies al treball de la defensa, i en atac arribaven a porteria, Said després de recuperar una pilota al mig camp i deixa a dos jugadors de la Pastoreta enrere feia una paret amb Fran, i el mateix Said feia el 2-0.
En aquesta mateixa part Denis feia el 3-0 amb un gran xut creuat.
En els altres dos temps el Benjamí A no va tenir gens de sort cara porteria rival, cosa que la Pastoreta amb dues arribades feia dos gols i es ficava dins del partit però amb aquest resultat s’arribava al final del partit.(3-2).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *