El Benjamí B, perd al camp del Cambrils per un gol de diferència.

Dissabte el Benjamí B del Club Futbol Montblanc visitava el camp del Cambrils. L’equip amb ganes de capgirar la mala ratxa va sortir amb molta intensitat i van avançar-se en el marcador amb gol de Pol Hueso després d’una gran acció individual d’aquest mateix, però amb tanta mala sort que els jugadors locals amb dues accions d’estratègia van aconseguir remuntar, el primer quart va acabar 2-1.
Tot i els gols encaixats l’equip no va abaixar els braços i en una acció dins de l’àrea del Cambrils, Pau va ser obstruït i l’àrbitre va senyalar penal, Marc segura el va transformar. Segon quart 2-2.
En el tercer quart del partit, l’equip de la Conca va sortir molt adormit i va rebre dos gols molt seguits, tot i això Marc Poblet va culminar una contra perfecta, el Montblanc ho veia aprop. Fi del quart 4-3.
L’última part el Benjamí B va sortir a per al partit i va empatar amb gol de Pol Hueso, un tir de fora de l’àrea molt ben executat, l’equip no es va conformar amb l’empat i va anar darrere al partit generant moltes ocasions però per desgràcia en una en contra del rival va acabar amb les esperances dels jugadors montblanquins.
El resultat final seria de 5-4.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *