El Juvenil no aconsegueix la victòria, però demostra un bon nivell davant el Salou.

L’equip juvenil es va desplaçar al camp del Salou per jugar el partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga. Els montblanquins van perdre però la imatge va ser una altra, ja que el marcador no reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc.

El partit va començar amb els montblanquins adormits, ja que els locals en el minut cinc guanyaven per 2 a 0. En una de les primeres jugades del partit, una pèrdua de pilota i un córner mal defensat acabava amb el primer gol de la tarda i en el minut 5 el 2 a 0, després d’una errada de marcatge que deixava xutar sense oposició al davanter local. Els dos gols podien haver estat tres però Sans, molt atent tallava una perillosa contra en el minut 12.

Els montblanquins van canviar l’actitud en el minut 15 quan Guillem rematava amb el cap un llançament de córner, enviant la pilota al fons de la xarxa, aquest gol feia creure a l’equip en les seves possibilitats. A partir d’aquest moment els montblanquins es van trobar més còmodes sobre el terreny de joc i disposaven de les jugades de més perill.

En el minut 25 el perill tornava a la porteria montblanquina, que l’àrbitre assenyalava un penal per unes mans, però el llançament d’aquest va anar a parar al pal. Els montblanquins van continuar tenint controlat el mig camp en els darrers minuts de la primera part però en el 43 un mal refús de Sans en un xut de falta directa que deixava sol a un jugador local que creuava la pilota a gol. Poc després l’àrbitre assenyalava el camí dels vestidors.

La represa va començar amb els locals molt intensos però es van trobar uns Sans espectacular, aturant tot el que li van xutar, primer una doble aturada en un ràpid contracop local i després en una jugada en la qual porter i defensa va refusar fins a cinc vegades les rematades locals. Els montblanquins despertaven i molt ben posicionats sobre el terreny de joc tornaven a marcar la pauta en el mig camp. En el minut 58 els locals tallaven una contra, quan Marian marxava sol cap a porteria i en la tornada una errada defensiva permetia als locals tornar a marcar.

Els jugadors del C.F Montblanc no desistien i en el minut 69 una recuperació d’Andavert que deixava sol a Marian que creuava a gol, i poc després un altre xut d’Andavert va estar a punt de pujar al marcador. La possible reacció dels montblanquins es va trencar quan l’àrbitre assenyalava un rigorós penal en contra que significava el 5 a 2.

Tot i el resultat, els montblanquins van continuar a bon nivell i en el minut 88 Andavert aconseguia el premi en acabar una bona jugada, creuant la pilota a gol i encara en el darrer minut una bona jugada personal d’un jugador local va fer pujar el 6 a 3 definitiu. Els montblanquins van fer massa concessions defensives per a treure res positiu però van jugar a bon nivell.
L’equip juvenil rebrà aquest diumenge a les 16.00 hores al Mas Pellicer de Reus al camp municipal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *