L’Amateur perd al camp de l’Alcover 3-2 després d’un gran partit.

L’Amateur visitava aquest cap de setmana a l’Alcover, partit corresponent a la desena jornada de lliga, els de la conca que venien de guanyar al pla la setmana anterior, van disputar un gran partit sense premi.
El primer gol arribaria al minut 41 per part de l’Alcover, gol que no faria que els de Montblanc vexessin els braços, ja que van haver ocasions per empatar el partit. Arribaria així el descans.
El partit es reprenia amb la mateixa intensitat, fruit d’aquest arribaria el segon gol de l’Alcover al minut 60. Seria un minut després que Soriano posaria el 2-1, fent que l’equip es tornes a posar en el partit. Amb diferents ocasions, seria Solanes que marcaria al minut 71 el gol de l’empat. Després d’aquest gol els dos equips van començar una batalla per aconseguir el gol que donaria la victòria, ja que cap dels dos equips es conformava amb l’empat. Seria l’Alcover que aconseguiria aquesta fita marcant al minut 89, quedant el partit amb un definitiu 3-2. La setmana vinent el Montblanc s’enfrontarà al Sant Salvador al Municipal de Montblanc. Els nois del Josep Maria es mantenen quarts a la taula amb 18 punts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *