L’Infantil cau per la mínima al Municipal jugant un gran partit contra el Valls.

El passat dissabte, l’equip infantil del C.F. Montblanc va rebre la visita del Valls. Els montblanquins disputaven el partit referent a la jornada 6 del campionat de lliga.

El partit va començar de la millor manera pels montblanquins, ja que al minut 4, després d’una gran passada a l’espai, Ian l’aprofita i defineix bé davant del porter per col·locar l’1-0. El partit avançava i els montblanquins volien arribar a la porteria contrària a partir de jugades iniciades des de darrere, però el conjunt visitant, que estava ben col·locat al camp, dificultava aquestes arribades amb perill i aprofitaven els contraatacs per generar perill i ocasions de gol. El joc va estar bastant igualat pel que fa a les ocasions, però amb el Montblanc tenint més la pilota. Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

La segona part va ser totalment diferent de la primera, ja que el partit es va trencar i va ser una anada i tornada per part dels dos equips. Els visitants van voler jugar més la pilota i el Montblanc va intentar sortir més als contraatacs, tot i que les ocasions no eren molt perilloses per part de cap dels dos equips. Els minuts passaven i el cansament cada vegada era més evident. Quan faltaven 10 minuts, un xut dels visitants toca per mala sort a un defensa montblanquí que desvia la pilota i entra a la porteria establint l’1-1. Semblava que el partit acabaria en empat però quan faltaven 2 minuts, un xut des de dins l’àrea col·locava l’1-2 al marcador i donava la victòria als visitants.

Resultat que no deix gens contents als montblanquins, ja que la derrota ha arribat a l’últim minut i el final del partit podria haver estat un altre. Ara toca seguir entrenant i preparant el pròxim partit. Ànims nois, que els resultats arribaran si hi ha treball i actitud. Som-hi equip!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *