El Benjamí A s’emporta la victòria després d’un partit molt renyit.

benjami-a-astorga-fw

El passat dissabte a les 10.30 el Benjamí A del C.F.Montblanc es desplaçava fins a Reus per jugar contra l’Astorga, equip que es troba novè classificat.
El partit no va començar ni molt menys bé per l’equip de la Conca, ja que als primers minuts l’Astorga feia el primer gol, el Montblanc arribava a porteria rival però el gol no arribava, el segon gol de l’equip de casa arribaria després d’una decisió arbitral que deix molt de desitjar, va pita una falta al frontal de l’àrea, el tir lliure directe era el 2-0, després d’aquest gol el Montblanc va pujar una marxa més al seu joc i d’intensitat, abans que acabés el segon període Said feia el 2-1 després d’una gran acció individual.
El partit arribava a la seva mitja part, i l’equip de casa guanyava tan sols per un gol, l’equip de la Conca va sortir per totes i això es va notar al terreny de joc, ja que l’Astorga no aconseguia sortir del seu propi terreny de joc, Said després de robar una pilota al defensa faria el 2-2, a la següent jugada el mateix Said faria el 2-3 després d’una gran pressió i robar-li la pilota el defensor.
El partit arribava als últims dotze minuts de partit i el Montblanc va aconseguir remuntar el matx, l’Astorga va sortir a empatar, va tenir una gran ocasió de fer l’empat però una gran estirada del porter Arnau feia que el resultat fos positiu pel Montblanc.
El Montblanc en un sac de córner faria el 2-4 després que Antonio agafés un rebot i fiques la pilota dins la xarxa.
L’alegria duraria poc, ja que en una jugada desafortunada pel Montblanc arribava el 3-4, per l’Astorga, no obstant això el Montblanc va sentenciar el partit, després d’un gran xut de Pol des de fora l’àrea, faria el definiu 3-5.
Gran partit del Benjamí A, moltes felicitats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *