El Juvenil cau per la mínima, en un partit molt igualat.

juvenil-mas-pellicer-fw

El passat diumenge els montblanquins rebien a l’equip del Mas Pellicer de Reus. El partit va ser molt igualat i es va decidir en un aïllat gol en els primers minuts de la segona part. Els montblanquins van merèixer alguna cosa més però la pilota no va voler entrar.

El partit començava amb els dos equips ben posicionats i analitzant-se uns als altres. Els primers a portar perill a la porteria rival van ser els visitants, quan es jugava el minut 10 una ràpida jugada deixava a un davanter reusenc encarant porteria, però un Sans molt atent va aconseguir refusar la pilota, la resposta local va arribar en la jugada següent quan una falta penjada a l’àrea per part de Guillem la rematava Arnau però la pilota impactava a l’esquena d’un defensa i la jugada acabava en córner.
El partit es va estancar i el joc es concentrava al mig camp i cap dels dos equips aconseguia portar perill a la porteria rival fins que en el minut 25 Arnau enviava una pilota al travesser en executar una falta directa des de la frontal i Guillem que aconseguia arribar a la pilota enviava la rematada per sobre del travesser.

En el tram final de la primera part els montblanquins van perdre la posició sobre el terreny de joc i els visitants els van tancar a la seva àrea, disposant d’unes quantes oportunitats de gol però cap va acabar pujant al marcador.

La segona part no podia començar pitjor per als montblanquins, ja que en una de les primeres jugades una errada de marcatge, permetia un xut creuat d’un jugador visitant que sorprenia a tothom i acabava fent pujar el primer gol al marcador.

Els montblanquins van posar-se a la feina i van passar a dominar el joc i van disposar de nombroses i immillorables oportunitats de gol però la pilota es va negar a entrar. En el minut 58 una bona jugada de Caballé per la banda dreta acabava amb la rematada de Moya que enviava la pilota al travesser, en el minut 63 un bon xut de Roca el desviava el porter visitant i en el 65 Guillem engaltava una forta rematada que tornava a refusar el porter.

Els visitants es van tancar en defensa i només sortien a la contra, en el minut 73 Ermengol va tallar l’atac més perillós, ja que hagués deixat al davanter visitant en un 1 contra 1 amb el porter montblanquí.
Els montblanquins van continuar fent tot el possible per aconseguir l’empat però la sort els va ser esquiva.
Finalment els tres punts s’escapaven però els montblanquins han torbat una bona línia de joc i segur que els resultats arribaran.

El diumenge vinent l’equip juvenil tornarà a jugar a casa davant l’equip del Santes Creus, el partit serà a les 16 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *