L’Aleví aconsegueix una important victòria davant la Pastoreta.

alevi-pastoreta-0-6-fw

El passat dissabte l’equip Aleví «A» de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la sisena Jornada contra La pastoreta.

Va ser un partit amb un domini clar dels Montblanquins. En la primera part, els Montblanquins van sortir a guanyar i amb ganes de donar la cara. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. Tot i així, els montblanquins vam saber crear moltes ocasions fins que Guillem Barco, en un refús de la defensa contrària va posar el 0-1 al marcador. Poc més tard, al minut 15, Gerard Mateu posava el 0-2 al Marcador.

En la segona part, els de la Conca van seguir generant bones jugades d’atac, i van dominar clarament. En una jugada ben elaborada feta pels montblanquins, en la qual el joc es va concentrar en una banda i vam canviar a l’altre, els montblanquins no sabíem rematar la jugada, que la pilota va ser refusada per la defensa; quan Aaron Cos la va engaltar de gairebé el mig camp per posar el 0-3. Així s’acabava la segona part, amb bon joc dels visitants i un domini clar.

A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de sentenciar el partit. A partir d’aquí van arribar dos gols més. Primer, Biel va fer el 0-4 gràcies al fet que va aprofitar un rebot del porter rival; i després, al minut 41, Jordi Albacete posava el 0-5 aprofitant una molt bona passada de Guillem.

Finalment en l’última part del partit, els montblanquins van seguir amb la bona dinàmica de la tercera part, i després de tres xuts al pal, Fedi va posar el 0-6 definitiu al marcador. Molt bona actitud, molt bé en defensa i moltíssimes felicitats a tots, del primer a l’últim. A seguir treballant per aconseguir tants resultats com aquests!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *