L’infantil amb nombroses baixes, cauen davant la Canonja.

El passat dissabte, l’equip infantil del C.F. Montblanc es va desplaçar al camp del líder, la Canonja. Els montblanquins afrontaven el partit amb nombroses baixes.

El partit va començar amb una jugada a favor dels locals, ja que al minut 5, l’àrbitre va xiular penal que suposava l’1-0. Pocs minuts més tard, un xut tocava al travesser i botava a sobre la línia però l’àrbitre va xiular gol. Amb aquests dos gols, el Montblanc semblava que baixaria els braços però va situar-se bé al camp i va tenir fins a 4 ocasions de gol, sobretot una d’Ian on el porter va realitzar una gran parada. Quan quedaven pocs minuts per finalitzar, dos xuts des de la frontal de l’àrea suposaven el 4-0.

Ja a la segona part, l’equip montblanquí va col·locar-se millor defensivament i va evitar qualsevol ocasió de perill per part dels locals. Els minuts anaven passant i el marcador no es movia, ja que els locals no disposaven d’ocasions clares de gol i el Montblanc tampoc arribava amb perill a la porteria contrària. Quan faltaven 10 minuts de partit, els montblanquins van notar el cansament i va ser quan els locals ho van aprofitar i van marcar fins a 3 gols més, establint el definitiu 7-0.

Deixant a banda el resultat, només destacar el treball i l’actitud de tot l’equip, ja que davant de les diferents adversitats, l’equip ha donat la cara durant tot el partit i fins que les forces han aguantat. També volem donar les gràcies a tots els jugadors de l’aleví, ja que han realitzat un gram partit i sense ells, no hauríem pogut disputar el partit. Ara a seguir amb l’entrenament durant tota la setmana i esperar a recuperar tots els jugadors per tenir al complert l’equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *