Segona victòria del Benjamí B, molt treballada davant el Riudoms.

benjami-b-riudoms-fw

Dissabte a les 11:45h el Benjamí B del C.F.Montblanc va disputar el partit al municipal de Montblanc contra el Riudoms (classificat per davant). L’equip, va realitzar un partit molt serio.
L’equip local es va avançar en el marcador amb gol de Pau Sesé molt matiner, que després d’una gran acció col·lectiva que aquest va culminar amb enorme qualitat, el Riudoms no va disposar de cap ocasió gràcies al treball del Montblanc, el primer quart va acabar 1-0.
En la segona i tercera part, el Benjamí B va aguantar el resultat amb una gran defensa i buscant accions ofensives a la contra, que per desgràcia no acabaven en gol. El 3r quart va finalitzar amb 1-0, resultat molt perillós pels montblanquins.
L’última part l’equip de la Conca, va sortir amb ganes de sentenciar el «match«, però els visitants amb una mica de fortuna van aconseguir l’empat després d’un corner. Ara tocava remar contra corrent i així ho van fer els vermells, insistint cada vegada més i quan falten 2 minuts, Marc Poblet va definir amb gran astúcia i va posar al marcador el 2-1 definitiu.
El resultat final seria de 2-1.
Golejadors: Pau Sesé(1), Marc Poblet(1).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *