El Benjamí és col·loca a la part alta de la taula després de la darrera victòria contra l’Hospitalet de l’Infant.

El passat dissabte a les 11.45 el Benjamí A del Club Futbol Montblanc rebia la visita de l’Hospitalet de l’Infant equip que ocupa l’última posició a la taula classificatòria.
El partit començava força bé per l’equip de la Conca, ja que en pocs minuts es ficava 2-0 amb gols el primer en pròpia porta i el segon de Francisco, però només comença la segona part l’equip visitant feia el 2-1, es posava dins del partit ,el Montblanc va reaccionar ràpidament i al cap de dos minuts Denis feia el 3-1, el Montblanc va seguir amb una gran intensitat, Denis faria el 4-1, a l’últim minut d’aquesta segona part l’Hospitalet feia el 4-2, el Montblanc no deixava el partit resolt.
La tercera part va començar amb domini montblanquí, l’equip rival estava a camp propi, Said no tardaria a fer 5-2, després d’una gran jugada individual, Joan Cortés faria el 6-2 després d’un magnífic xut de falta que tocava el travesser abans d’entrar dins la xarxa, l Hospitalet faria el 6-3, i als últims minuts del partit Sergi Albacete li feia una passada enrere a Pol, i amb un magnífic xut de fora l’àrea tancava el marcador del partit. 7-3.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *