L’aleví es col·loca en la cinquena posició després de la quarta victòria consecutiva.

El passat dissabte l’equip Aleví «A» de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vuitena Jornada contra l’Alcover.

Va ser un partit una mica estrany, on hi havia períodes en els quals els locals jugàvem molt bé i períodes on els locals no ens col·locàvem bé al camp. En la primera part, els Montblanquins van sortir espessos, però amb ganes de guanyar. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. Tot i així, els montblanquins vam saber crear moltes ocasions fins que Marçal Benet, en una paret feta amb Arnau, es quedava sol i va batre el porter posant l’1-0 al marcador. Així finalitzava la primera part.

En la segona part, els de la Conca van seguir espessos, fins que l’equip alcoverenc va fer dos gols i es va posar 1-2. Amb el resultat en contra els locals vam reaccionar i, Guillem en un xut creuat des de fora l’àrea, i més tard, Fedi aprofitant un mal xut del porter, van tornar a posar el resultat de cara. 3-2. Bona reacció dels montblanquins.

A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de sentenciar el partit. Tot i així, només va arribar un gol dels montblanquins, obre de Marçal, aprofitant una passada a l’espai. Llàstima que més tard arribés un gol dels visitants. 4-3

Finalment en l’última part del partit, els montblanquins van seguir amb la bona dinàmica de la tercera part, i Arnau, amb només un minut de joc, va fer el seu primer gol després de la lesió. Un minut després, vam encaixar gol a causa d’una relaxació general. L’equip va reaccionar quan Fedi, amb una bona jugada individual acabada en xut, va fer el 6-4. Ni un minut més tard, el mateix Fedi posava el 7-4. Poc després, gràcies a una bona sacada de banda, Arnau va fer el seu segon gol en el partit, sentenciant-lo i posant el 8-4 final. Molt bona actitud i moltíssimes felicitats a tots, del primer a l’últim. A seguir treballant per aconseguir tants resultats com aquests!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *