L’Aleví cau contra el Pare Manyanet, després d’una ratxa de sis victòries consecutives.

alevi-manyanet

El passat dissabte l’equip Aleví «A» de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la vuitena Jornada contra el Pare Manyanet de Reus.

Va ser un partit una mica estrany, on els montblanquins no vam estar al camp en cap moment. En la primera part, els Montblanquins van sortir espessos. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El joc de cada equip era tan diferent que els locals, amb dos minuts van fer dos gols. Poc més tard, Arnau amb un xut llunyà posava el 2-1 al marcador. Els montblanquins vam despertar una mica fins que en una jugada desastrosa van posar el 3-1 i poc més tard, el 4-1. Així finalitzava la primera part.

En la segona part, els de la Conca van seguir espessos, però vam sortir més ordenats i a intentar fer gol. Tot i així, l’únic que vam aconseguir anar ser mantenir el resultat.

A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de remuntar el partit. Tot i així, només va arribar un gol dels montblanquins, obre de Guillem, en un xut de fora l’àrea; això quan l’altre equip ja havia fet dos gols més anteriorment. 6-2.

Finalment en l’última part del partit, els montblanquins van aconseguir una bona dinàmica, i vam intentar sortir a donar la cara. Estàvem dominant quan, en dues contres, ens van fer dos gols més per a acabar el partit. Resultat final 8-2. Toca aixecar el cap i seguir treballant com les últimes setmanes. Ànims!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *