L’Infantil aconsegueix un empat al camp del Alcover, després d’un gran partit dels nois del Hèctor.

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat dissabte al camp de l’Alcover. Els montblanquins venien de descansar, ja que el passat partit es va suspendre per la pluja i volien tornar a la competició sumant una victòria.

El partit va començar de la millor forma pels montblanquins, ja que al minut 4 de partit, una passada a l’espai per Ian, aquest l’aprofitava i establia el 0-1 al marcador. El partit va continuar però cap dels dos equips tenia el control i domini de la pilota. Els de Montblanc no tenien la possessió de la pilota i quan la controlaven, no els hi durava. Això dificultava que les ocasions fossin clares. Per altra banda, l’equip local tampoc arribava a la porteria de Gerard amb ocasions de perill. Els minuts passaven i al minut 19, Ian amb un bon xut col·locava el 0-2. Així s’arribava al final de la primera part.

La segona part va començar i la tònica de partit era semblant al de la primera part. Els montblanquins es van relaxar pel que fa a intensitat i va ser quan l’equip local ho va aprofitar, ja que en cinc minuts els locals van empatar el partit, un d’ells de penal, establint així el 2-2. Quan faltaven 20 minuts per finalitzar, el partit es va trencar, ja que cap equip tenia el domini i les ocasions eren tant per un costat com per l’altre. El Montblanc va gaudir de tres ocasions de perill però no van acabar en gol i per part de l’Alcover, també van disposar d’ocasions molt clares, però entre la defensa i sobretot un gran Gerard, van evitar encaixar gol. Així doncs, el partit finalitzava amb empat 2-2.

Resultat poc efectiu, ja que el Montblanc podia haver marxat amb la victòria si no s’haguessin relaxat i hagueren mantingut la intensitat durant el partit. Tot hi així, quedar-se amb l’actitud en defensa de tot l’equip, ja que van saber aguantar els minuts finals i així poder-se endur un empat fora de casa. Ara dimecres que ve l’equip jugarà el partit ajornat enfront de la Salle, ho farà a casa a les 19:00 hores de la tarda. Esperem que l’equip pugui sumar de tres. Som-hi nois, amb treball i actitud tot arribarà!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *