Primera victòria del Cadet, en el partit ajornat de la jornada setena enfront del Nàstic de Tarragona.

cadet-nastic

El cadet montblanquí jugava el passat diumenge el partit ajornat de la jornada 7 davant del Nàstic. Els montblanquins sortirien des d’aviat en cerca del gol i les ocasions ja arribarien en els primers minuts però sense estar encertats de cara a porteria. El Nàstic però també intentava jugar sense crear perill a la porteria a la qual no xutarien en els primers 40 minuts, els locals seguirien crea‘n perill, la més clara la tindria Unai que al minut 30 sol davant del porter no podia marcar en l’intent de vaselina.
Amb el 0-0 marxaríem a la segona part on el domini local seguiria durant el transcurs dels minuts, mentre els visitants intentaven fer mal en contraatacs. En el minut 20 Quim marcaria però del seu gol seria anul·lat per fora de joc. Els minuts passaven i els nois de Saba i Gerard no eren capaços de marcar, i el Nàstic cada cop arribava amb mes facilitat a la porteria local, fruit d’això el porter local Gerard hauria de fer 2 parades de gran merit per mantenir la porteria a 0. Quan semblava que el partit acabaria amb el 0-0 una centrada de Guillem des de banda la finalitzava Unai amb el cap per fer l’1-0 definitiu i aconseguir la primera victòria dels vermells en lliga. La setmana vinent els montblanquins visita’n el camp del segon classificat el Catllar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *