Segona victòria consecutiva del Cadet de Salva Blanco.

El Cadet és desplaçava avui al camp del Catllat, equip que ocupava la tercera posició a la taula classificatòria a tan sols a quatre punts del lider i tres partits menys. El partit per les circumstàncies de l’equip es podia preveure complicat, ja que els de la conca només podien jugar 11 jugadors a causa de les baixes. Això, no seria motiu per abaixar els braços i els de la Conca entrenats provisionalment per Òscar Ferre, saltarien al terreny de joc amb ganes d’anar per al partit.
El Primer i únic gol arribarà molt aviat al minut 2 marcaria Oriol Sans després del primer corner del partit, gol que donaria més confiança per afrontar la resta del partit. Després del gol l’atac rival també pujaria d’intensitat amb diferents xuts a porta que no acabarien entrant. Cal destacar la brillant actuació del porter de l’infantil Gerard, que amb unes parades molt ben definides ha evitat que el rival no sumes cap gol al marcador.
A la represa del partit, el Catllar no es donava per vençut, seria així que l’atac a la porteria dels de la Conca arribarien diverses jugades de perill, amb diferents accions que els nois del Salva han aconseguit treure la pilota de sota els pals de la porteria i dos pals, que no han acabat al fons de la xarxa. Els últims minuts el domini ha tornat a ser del Montblanc, que amb diverses accions es podria preveure que arribaria el segon gol. El resultat final ha sigut de 0-1 aconseguint així la segona victòria per un Cadet molt lluitador. Felicitar a tot l’equip per al partit intens que hi han realitzat, tot i la inferioritat numèrica i animar a seguir així.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *