Derrota de l’Infantil en l’últim moment

Mas Pellicer 5 – C.F. Montblanc 4

 Jugadors Convocats: Gerard, Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Thierno, Èric, Aaron, Aleix, Issouf, Isaac, Joel, Álex i Isma

 Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez  Toni Hernández

L’equip infantil es va desplaçar diumenge passat al camp del Mas Pellicer per disputar l’últim partit abans de les vacances de Nadal.

El partit va començar de la millor manera pels montblanquins, ja que al primer minut Ian marcava després d’una bona jugada i posava el 0-1. Minuts més tard, una mala col·locació de tot l’equip permetia als locals marcar l’1-1. Però el Montblanc va reaccionar ràpidament i Joel, en una bona triangulació en atac, marcava i establia l’1-2. Els minuts passaven i les ocasions eren per tots dos equips, però va ser el Mas Pellicer qui marcava i posava el 2-2. Abans de finalitzar la part, una falta a la frontal de l’àrea era llençada per Aaron que establia la pilota per l’esquadra i establia el 2-3.

Ja a la segona part, el Montblanc va sortir pel partit i al cap de deu minuts de partit, Joel aprofitava una passada a l’espai i definia davant del porter, col·locant el 2-4. Semblava que el partit aniria bé pel Montblanc, però l’equip va relaxar-se i va baixar la intensitat, permetent que els locals dominessin i gaudissin d’oportunitats clares de gol. Així doncs, en qüestió de 10 minuts els locals empataven el partit 4-4. Els minuts passaven i el Montblanc buscava trencar l’empat, però en un contraatac, els locals van agafar la defensa montblanquina avançada i van aconseguir arribar a porteria, però el davanter va ser aturat en falta dins l’àrea i l’àrbitre va xiular penal. Els locals no van perdonar i van marcar el 5-4 definitiu.

 

Partit fluix pel que fa a intensitat, ja que l’equip tenia el partit guanyat però la relaxació va fer que el rival ho aprofités i acabés empatant el partit. Ara no hi haurà partit de lliga fins passades les vacances de Nadal. L’equip que descansi i a la tornada als entrenaments, a continuar treballant i entrenant per aconseguir victòries. Molt bones festes a tot l’equip de part dels vostres entrenadors!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *