Dura derrota a casa del Juvenil

CFMontblanc 0 vs La Pastoreta 7

Titulars: Oriol Sans, Manel, Ramon, Balta,Ermengol, , Guillem, Moya,Caballe, Arnau Lopez, Andavert,Juanjo      Suplents: Carles, Marian

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

Dura derrota del juvenil davant de la Pastoreta sisè classificat. Els visitants en els primers minuts mostrarien la seva superioritat i al minut 8 ja guanyarien per 0-2 en dos desajustos defensius.. En el pas dels minuts el domini visitant aniria baixant i podríem veure alguna ocasió local.

A la segona part els visitants tornarien a sortir endolladíssims i en 20 minuts tancarien el marcador amb 5 gols més. La resta dels minuts aniria transcorrent sense cap ocasió pels dos equips, els visitants tocaven i tocaven però sense inquietar la porteria local, mentres els locals volien crear perill en alguna contra però sense tindre sort de cara a porteria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *