L’Aleví cau contra el Falset

 Falset  6 – C. F. Montblanc 0 

JUGADORS CONVOCATS: Roger París, Gerard Mateu, Alan Renalias, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Wassim Abba, Liam Sans, Francesc Cuadrat, Brayan Calmaestra, Joel Oliva, Arnau Jose, Marçal Benet.

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la onzena Jornada contra el Falset esportiu.

 Va ser un partit una mica estrany, on els montblanquins no vam estar al camp en cap moment. En la primera part, els Montblanquins van sortir espessos. L’altre equip va sortir ordenat i efectuant un bon joc. El joc de cada equip era tan diferent que els locals, amb sis minuts van fer dos gols. Així acabava la primera part.

En la segona part, els de la Conca van seguir espessos, però vam sortir més ordenats i a intentar fer gol. Tot i així, l’únic que vam aconseguir va ser baixar els braços per rebre un gol més. (3-0)

 A la tercera part, els montblanquins van sortir endollats i amb ganes de remuntar el partit. Tot i així, no vam tenir sort de cara a porteria. Llavors ens vam rendir i els locals van seguir a un bon rendiment. Conclusió: un altre gol. 4-0

 Finalment en la última part del partit, els montblanquins van aconseguir una bona dinàmica, i vam intentar sortir a donar la cara. Estàvem dominant quan, en dues contres, ens van fer dos gols més per a acabar el partit. Resultat final 6-0. Toca aixecar el cap i seguir treballant com les últimes setmanes. Ànims!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *