Un altre punt per el Cadet de l’escola

Titulars: Oriol Sans, Requena, Guillem, Manel,Oriol,Harry,Fernando,Moya,Unai,Ferran, Ibrahim

Suplents: Enric, Issouf

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

El cadet montblanquí aconseguia sumar en el tercer partit consecutiu, aquet cop seria amb un empat encara que va poder ser amb la tercera victòria consecutiva. El partit va iniciar-se amb molta intensitat local, ja en el minut 2 Unai posaria a prova el porter visitant amb bon xut. Els visitants estarien tancats a darrera i deixarien tot el control als locals, que crearien perill amb un bon joc combinatiu i vistós pels pares que van pujar a veure el partit. Les ocasions dels locals anaven arribant però els nois de Salva no estarien encertats a la hora de definir. Els visitants seguirien tancats a darrera esperant per atacar en contraatacs, però sense inquietar el porter local Oriol.

La segona part, els visitants van avançar línies i van dificultar més el joc local, encara així van seguir creant perill. Els visitants aquesta segona part serien més directes, amb pilotades llargues des de el saque de porter. A partir del minut 25 el partit es va trencar , i no va haver domini de cap dels equips havent-hi ocasions en les dues porteries El partit finalitzaria amb empat a 0 .Amb aquet empat els nois de Salva sumarien el tercer partit consecutiu sense perdre sumant 7 punts dels 9 possibles. El proper partit serà després de Reis davant el Morell

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *