Una nova victòria pel Benjamí A

C.F Montblanc 3  – Miami Platja 0

 Jugadors Convocats :Guillem, Adrià, Pau, Said, Denis, Antonio, Fran, Izan, Joan Cortés, Joan Grimau

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

El passat dissabte a les 11.45 el Benjamí A del CFM rebia la visita del Miami Platja equip que es troba a la part baixa de la classificació de la lliga, tot i això no li va ficar les coses fàcils al Benjamí del CFM, l’equip visitant estava molt ben tancat a camp propi i això feia que el Montblanc no trobés forats, el primer gol del matx el faria Said després d’una gran jugada individual, tot i obrir el marcador el partit seguia igual i el Montblanc no parava d’intentar-ho però no tenien sort de cara a porteria. El segon gol del partit no arribaria fins als últims minuts del partit un corner picat en curt i Said amb un xut des de la frontal de l’àrea feia el 2-0, el resultat final el tancaria Denis després d’agafar un rebot en un xut d’Antonio.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *