DERROTA DEL CADET AL CAMP DEL MORELL

Morell 4 vs CFMontblanc 0

 

Titulars: Gerard , Oriol Sans, Requena, Guillem, Manel,Oriol,Harry,,Moya,Unai,Ferran, Ibrahim

Suplents: Issouf

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

 

El cadet montblanqui visitava el camp del Morell en el primer partit de l’any. Es podia preveure un partit complicat ja que els montblanquins aquestes vacances no han entrenat amb molts efectius. En els primers minuts la primera ocasió la tindrien els montblanquins però seria un xut fluix fàcil pel porter. En el pas dels minuts, el morell es feia amb el control de la pilota i poc a poc anavan arribant les primeres ocasions. El primer gol arribaria al minut 15 quan en un error defensiu el davanter es quedava sol per fer el 1-0. Pocs minuts mes tard en un altre desajust defensiu els locals farien el 2-0 amb el qual marxarien al descans.

A la represa en els primers 10 minuts els montblanquins sortirien adormits i els locals aprofitarien per tancar el marcador amb dos gols més. A ran d’aquet gol els locals baixarien el ritme i seria quan els montblanquins aprofitarien per crear perill en la porteria local. Però en ocasions el porter i en altres la mala punteria dels atacants visitants deixaria el partit amb el marcador de 4-0 . El proper cap de setmana els montblanquins rebran a casa els Pallaresos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *