EL Montblanc s’emporta el derbi comarcal

DATA      08//01//17

Equips : STA COLOMA DE QUERALT U.E. – C.F. MONTLBANC

 

Jugadors Convocats: Blavi, Fran, Sabidó, Rovira, Salva, Soriano, Dídac, Caballé, Munné, Fisher, Manel, Pinatell, Jose, Riqui i Arnau.

 

Entrenador : Josep Ma. Català

 

 

Descripció del partit:

 

El Montblanc s’emporta els tres punts del derbi comarcal davant el Sta. Coloma de Queralt. Partit força disputat entre els dos equips.

El joc no va ser molt vistós, però sí molt disputat per part dels dos equips. La primera part va tenir poques oportunitats de gol, però si cap dels equips es va merèixer el gol va ser el Montblanc per mitjà de Soriano.

La segona part va ser més competitiva per part dels dos equips amb ocasions a ambdues porteries, però va ser el Montblanc el que es va avançar al marcador mitjançant un gol de Soriano al minut 15 de la segona part. L’alegria, però, no va durar massa ja que els de Sta. Coloma empataren cinc minuts desprès, és a dir al minut 20 com a conseqüència d’una falta a la frontal de l’àrea.

Però quan ja el partit arribava a la fi, en el minut 86, altre cop Soriano marcava 1-2 per els de la capital de la Conca. Tres punts molt importants pels de Montblanc. Cal destacar el gran treball de tot l’equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *