GOLEJADA DE L’EQUIP INFANTIL

DATA                                                                                                                                             07-01-17

Equips:  C.F. Montblanc 10 – Floresta 0

Jugadors Convocats: Gerard, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Álex, Joel, Thierno i Isma

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

Una vegada finalitzades les vacances de Nadal, la lliga es tornava a posar en marxa i l’equip infantil tornava a la competició rebent a la Floresta a casa. Els montblanquins que van entrenar durant la setmana, volien començar l’any amb una victòria i deixar els 3 punts a casa.

 

Així doncs, el partit va començar i el Montblanc ja es va veure que volia ser el clar dominador del partit des de l’inici del partit. El joc era clarament dels montblanquins, ja que tenien la possessió de la pilota i recuperaven la pilota a camp contrari. Així doncs, amb aquesta bona pressió, van començar a arribar els primers gols del Montblanc, tots ells a partir de jugades col·lectives per banda o pel centre. A la primera part es van marcar 4 gols, dos dells d’Issif i els altres dos d’Aleix. Es va arribar al final de la primera part amb un 4-0.

 

A la segona part s’esperava que el conjunt montblanquí baixés el ritme i la intensitat, però va ser tot el contrari. L’equip jugava des de darrere, intentant entrar per bandes i buscar els espais a l’esquena de la defensa visitant. Hi va haver trams i fases del joc on el Montblanc va utilitzar en excés la conducció i això va procurar algun contraatac dels visitants, però entre el treball defensiu de tot l’equip i les ganes de no encaixar gol, van evitar totes les ocasions de perill. Amb el pas dels minuts van anar arribant més gols del Montblanc per acabar de tancar el partit, marcant fins a 6 gols més (Ian 2, Álex, Joel, Aleix i Isma), establint així el resultat final al marcador de 10-0.

 

S’ha de destacar que l’equip contrari va jugar amb inferioritat numèrica, jugant el partit amb un home menys. Tot i això, volem destacar les ganes i actitud de tots els components de l’equip, ja que durant la setmana als entrenaments s’ha vist un canvi molt positiu i s’ha vist reflectit al joc. Resultat positiu que ja tocava rebre a l’equip i que esperem que ara, en aquest 2017, la dinàmica positiva segueixi arribant. Moltes felicitats equip, a seguir per aquest camí!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *