IMPORTANT VICTÒRIA A CASA DEL BENJAMÍ B

DATA                                                                                                                                             07//01//17

Equips : C.F Montblanc – Vilaseca

 

Jugadors Convocats: Guillem Torres, Mahouna, Marc Segura, Pau Sesé, Djamil, Marcel, Sergi Albacete, Joan, Marc Poblet, Carles i Jordi.

 

Entrenador i Delegat: Joan Soriano, Miquel Àngel.

 

 

Descripció del partit:

 

Dissabte a les 11:45 el Benjamí B del CFM rebia la visita del Vilaseca. L’equip amb ganes de començar bé l’any, va sortir amb molta intensitat i van avançar-se en el marcador al minut 1 amb un gran gol de Pau Sesé. Després del gol va ser un continu atac dels vermells però aquests no van tenir encert cara a porteria. El primer quart va acabar 1-0.

L’equip va sortir amb ganes de més i en els primers minuts del segon quart van tornar materialitzar una gran jugada, finalitzada pel pichichi del equip Pau Sesé (8 dianes), el partit va seguir la mateixa dinàmica. Segon quart 2-0.

En el tercer quart del partit l’equip de la Conca va realitzar un magnífic joc arribant molt fàcil a porteria, però seguien sense anotar. Carles ho va aconseguir amb un tir llunyà superant el porter per dalt. Fi del quart 3-0.

L’ultima part el Benjamí B va sortir un pel adormit i els groguencs van aconseguir un gol en una contra, però el Montblanc ni molt menys es tiraria endarrere i va tornar anotar el gol de la tranquil·litat el extrem Mahouna, el partit va acabar amb un clar domini dels locals que van acabar la jornada en 10a posició, zona tranquila de la classificació.

El resultat final seria de 4-1.

Golejadors: Pau Sesé(2), Mahouna(1), Carles Andavert(1).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *