IMPORTANT VICTÒRIA AL CAMP DEL FALSET

DATA                                                                                                                                             7/1/-17

Equips :Falset- C.F Montblanc

 

Jugadors Convocats: Arnau, Jan, Said, Denis, Antonio, Fran, Izan, Pol

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 10.15 el Benjamí A del CFM jugaria el seu primer partit de l’any contra el Falset, arribava amb baixes importants dins l’equip, el partit no començaria ni molt menys de cara pel conjunt de la conca ja que al primer minut de partit el Falset es ficaria per davant al marcador, el CFM reaccionaria ràpid i Denis amb un gran xut ras al pal faria l’empat, a falta de segons per a que s’acabessin els primers dotze minuts el Falset amb una jugada de corner faria el 2-1.

El Montblanc tindria que empatar un altre cop el partit seria Fran que en una jugada de corner agafaria el rebot i amb un xut des de dins l’àrea faria l’empat a 2.

Amb aquest empat el Montblanc es tornava a ficar dins del partit. El 2-3 no costaria en arribar després que Izan fes una gran jugada individual faria la passada enrere per Antonio i aquest feia el 2-3, el Montblanc no content amb aquest resultat va seguir a per més i amb un gran xut de Pol feia el 2-4, donaria temps per a que Antonio després d’una jugada amb molts rebots li arribava la pilota i feia el 2-5, el Falset tancaria el marcador fent el definitiu 3-5.

Gran partit de tots el jugadors que es van desplaçar a Falset.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *