L’Infantil perd al camp de l’Icomar

Equips: Icomar 6 – C.F. Montblanc 3

 

Jugadors Convocats: Gerard, Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Thierno, Èric, Aaron, Aleix, Issouf, Isaac, Joel, Roger i Isma

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

                                   Bolivar Andrés Sánchez

 

 

Descripció del partit:

 

Diumenge passat l’equip infantil es va desplaçar al camp de l’Icomar per jugar el partit referent a la jornada 13. Els montblanquins, que venien de guanyar la setmana passada, volien tornar a sumar una victòria i acabar la primera volta amb una bona dinàmica.

 

El partit va començar tal com s’esperava, ja que amb les dimensions del camp tan reduïdes el joc seria directe. La primera ocasió clara va ser pel Montblanc, però no va entrar i a la següent jugada els locals marcaven l’1-0. Minuts més tard, els locals tornaven a marcar, establint el 2-0. Ràpidament el Montblanc va reaccionar i Ian aprofitava una bona passada a la banda i retallava distàncies, posant el 2-1. A partir d’aquí, el Montblanc va desconnectar i va quedar mal posicionat, deixant espais a l’esquena dels jugadors i cedint als locals ocasions de gol. Van arribar fins a tres gols més, establint el 5-1 al marcador.

 

La segona part va començar amb una actitud totalment diferent de la primera, sent el Montblanc qui tenia la pilota i tancant al seu camp a l’equip local. El ritme i la intensitat dels jugadors feien que les ocasions de perill fossin constants. Així doncs, l’àrbitre va xiular penal i Ian marcava el 5-2. Les ocasions continuaven però en un córner a favor dels locals, aprofitaven una pilota a la frontal i posaven el 6-2. Els montblanquins no van abaixar els braços i van continuar tenint ocasions de gol. En una d’elles, Aleix marcava el 6-3. Van anar passant i les ocasions no van arribar, quedant el resultat final de 6-3.

 

El partit va tenir dues parts molt diferenciades. La primera, on el Montblanc no va posar intensitat i treball, i una segona part on l’actitud de tot l’equip va ser diferent i es va veure el Montblanc que realment volem. Només queda continuar treballant i buscar l’actitud de la segona part. Ànims nois, a pel pròxim partit!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *