RESULTAT NO MERESCUT DEL JUVENIL

Juvenil C.F. MONTBLANC – 0

U.E. Valls – 4

Àrbitre: Alberto Kuedi Malonga

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Joel B., R.Solanes, Guillem R.,, Ermengol P., Arnau L., J.Roca, C.Sendra, A.Andavert, J.Moya, Juanjo, Marian i Ferran S.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 0-1 (44’), 0-2 (46’), 0-3 (63’), 0-4 (89’).

 

CRÒNICA:

 

El passat diumenge els montblanquins rebien al Valls, el tercer classificat del grup. Els montblanquins van fe un partit molt seriós davant un dels millors equips del grup i no van merèixer tan mal resultat. Els montblanquins sempre condicionats per la manca d’efectius van donar la cara en tot moment.

 

El partit començava amb els montblanquins molt ben posicionats en defensa i els visitants dominant la pilota però no trobaven la maner de crear perill a la porteria montblanquina. Els de la Conca es defensaven amb ordre i intentaven sortir al contracop van ser els primers de xutar amb perill, va ser en una recuperació al mig camp i Andavert acabava la jugada amb un xut que sortia lleugerament desviat. Els visitant tenien el joc controlat però no aconseguien arribar amb perill a la porteria local i alguna oportunitat en que ho varen fer, van trobar sempre a un Sans molt inspirat que desfeia el perill.

 

En el darrer minut de la primera part una pèrdua de pilota en la sortida, provocava un contracop dels visitants en el que aconseguien el primer gol de la tarda. Una internada per la banda dreta desprès de la recuperació acabava amb un xut de dins l’àrea, en el que el porter montblanquí no podia fer res. Poc desprès l’àrbitre assenyalava el final de la primera part.

 

La segona part començava amb un altre gerra d’aigua freda per als montblanquins quan en el primer minut de la represa el davanter visitant aconseguia engaltar un fort xut des de la frontal amb el que feia pujar el 0 a 2 al marcador .

 

El partit va entrar en un tram en el que cap dels dos equips aconseguia crear perill i els minuts anaven passant sense pena ni gloria, els visitants amb molt domini de la pilota però sense demostrar res i els montblanquins continuaven ben posicionats i sortint al contracop. Els montblanquins van disposar d’una immillorable oportunitat per a marcar en el minut 56, en el llançament d’un lliure indirecte dins l’àrea rival però el xut el va acabar desviant la defensa i poc desprès eren els vallencs que si que aconseguien marcar el 0 a 3 quan es jugava el minut 63, tot i la bon partit del porter montblanquí.

 

El tram final del partit va transcórrer sense oportunitats a destacar però amb el temps ja exhaurit els visitants aconseguien marcar el 0 a 4 que deixava un marcador massa exagerat en contra dels montblanquins, que amb un partit molt seriós van posar les coses difícils a un dels millors equips del grup.

 

El proper dissabte l’equip juvenil tornarà a jugar a casa davant el Vilaseca, el partit serà a les 13:15 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *