Derrota de l’aleví amb final intens

Equips: C. F. Montblanc 3-4 La Salle Reus

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Brayan Calmaestra, Wassim Abba, Gerard Mateu, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Arnau Jose, Fedi Belckhader, Alan Renalias, Marçal Benet, Guillem Barco.

 

 

GOLS: C. F. Montblanc 3-4 La Salle

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Jordi Albacete (1), Marçal Benet (1), Fedi Belckhader (1).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la catorzena Jornada contra la salle de reus.

 

Va ser un partit una mica estrany. En la primera part, els Montblanquins van sortir endollats i amb ganes de guanyar el partit. L’altre equip va sortir efectuant un bon joc. El joc dels Montblanquins van desaparèixer i van encaixar un gol al minut 9. Tot i així, partit molt igualat. Així acabava la primera part.

En la segona part, els de la Conca van sortir amb un excés de confiança de cara a la remontada, fet que va aprofitar l’altre equip per fer-nos dos gols. És a dir, 0-3 a la mitja part.

 

A la tercera part, els montblanquins van abaixar els braços. La conclusió va ser en forma d’un gol en contra. Al final se’ls va requerir als jugadors que sortissin a donar la cara, que es mereixen remuntar i que l’afició es mereix un bon partit.

 

Finalment en la última part del partit, els montblanquins van aconseguir una bona dinàmica, i vam intentar sortir a donar la cara i a remuntar un 0-4. Difícil però no impossible. Estàvem dominant i el partit es va concentrar tota la part a l’àrea rival, on els montblanquins no van parar de generar ocasions. Gràcies a això, els montblanquins vam aconseguir fer tres gols i posar el rival contra les cordes. Els gols van ser obra de Jordi Albacete, Marçal Benet i Fedi Belckhader, respectivament. Posteriorment vam fer dos xuts que van acabar al pal, és a dir, el partit el podríem haver remuntat perfectament. Resultat final 3-4. Li van faltar 5 minuts al partit per guanyar-lo. Toca aixecar el cap i seguir treballant amb ganes. Ànims!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *