DERROTA A CASA CONTRA EL LIDER

Equips:  C.F. Montblanc 0 – Sant Salvador 4

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Gerard, Álex, Joel, Thierno, Isma, Isaac i Roger

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte l’equip infantil va rebre la visita del líder de la categoria, el Sant Salvador, equip que ha guanyat tots els partits fins al moment. El Montblanc volia realitzar un bon partit i plantar cara al líder, intentant donar la sorpresa. El partit corresponia al primer partit de la segona volta.

 

El partit va començar i el Montblanc es va col·locar al camp intentant no donar oportunitats de gol, ja que l’equip rival volia marcar el primer gol però els montblanquins estaven ben posicionats. Al minut 12, va arribar el primer gol dels visitants després d’una errada al mig del camp, que va servir per posar el 0-1. A partir del gol, el Montblanc no va abaixar els braços i va intentar arribar a porteria contrària amb jugades per banda, però sense sort de cara a porteria. Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

 

La primera part va acabar amb un resultat molt ajustat i s’esperava una segona on podia passar de tot. Van començar i la tònica era la mateixa, l’equip rival buscant ocasions perilloses de gol i el Montblanc ben posicionat al camp i buscant jugades ràpides per poder sorprendre a la defensa visitant. Després de 14 minuts de joc, va arribar el 0-2 del Sant Salvador, després d’una jugada per banda que va acabar en centrada a l’àrea. Ja cap als instants finals del partit, on les forces ja no eren tan evidents en els montblanquins, van arribar els dos últims gols dels visitants, establint el 0-4 definitiu al marcador.

 

Després del partit enfront del líder de la categoria, quedar-nos amb el treball i esforç de tot l’equip, ja que la primera part només va finalitzar 0-1. Ja a la segona part, les forces van baixar i va costar més seguir el ritme de joc. Ara a preparar el pròxim partit a casa del Santes Creus, on el Montblanc vol tornar a la dinàmica de victòries i tornar a sumar tres punts. Ànims nois, a pel pròxim partit!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *