Ensopegada de l’Amateur

Esopegada del C.F. Montblanc, al Municipal Josep Gomis davant el St. Jaume Domenys J.E., per 1-3.

Resultat en el que no queda reflexat el joc dels de Josep Mª Català, però des de ben aviat se’ls va posar molt costa amunt, ja que en el minut 12 el Sant Jaume, s’avançava al marcador. Els nois del Josep Mª, però es varen posar a treballar i abans del descans empataven el partit gracies al gol d’Arnau.

La segona part no va començar com volíem i al minut 1 el Sant Jaume es tornava a posar per davant al marcador. Cop molt fort per el C.F. Montblanc. Varen intentar-ho amb molt de domini però amb poques oportunitats de gol. Així va ser tota la segona part, amb molt domini de joc, però amb poques rematades a porteria i quan el partit arribava a la fi, el Sant Jaume posava el 1-3 definitiu al marcador.

Toca oblidar i concentrar-se a recuperar la confiança i guanyar al Cunit. Partit que no serà fàcil, encara que siguin els últims classificats.

Des del Club es dóna tot el suport a la plantilla i el cos tècnic i ànims!!!

Alineació: Blavi, Fran, Solanes, Sabidó, Riqui, Manel, Didac, Pinatell, Arnau, Soriano, Salva. També jugaren Rovira, Fisher i Munné.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *