MAL PARTIT DELS DE CASA

Juvenil C.F. MONTBLANC – 1

U.D.C. Mas Pellicer – 7

Àrbitre: Ferran Suarez Gimeno

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Ermengol P., Guillem R., R.Solanes, Arnau L., J.Roca, Carlos S., A.Andavert, Gerard, J.Moya, Junajo, Joel B., Marian N. i Manel S.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 0-1 (04’), 0-2 (22’), 0-3 (27’), 0-4 (43’), 0-5 (55’), 1-5 (67’) Andavert, 1-6 (80’), 1-7 (87’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte els montblanquins rebien a l’equip de Vilaseca. Els montblanquins van fer un mal partit i es van veure clarament superats per els visitants. Els locals van rebre un dol en els primers minuts i ja no van aconseguir entrar al partit fins als primers minuts de la segona part quan ja perdien per 0 a 4.

 

El partit no podia començar pitjor per als interessos montblanquins ja que en el minut 4 en un contraatac la pilota era centrada a l’àrea local on la rematava Solanes, que sense voler marcava el 0 a 1 en pròpia porta. Els jugadors montblanquins van rebre un cop molt dur del que no va saber refer-se. Els visitants dominaven el partit sense fer res i els locals no trobaven el seu lloc al camp i veien com els de Vilaseca arribaven una vegada darrera una altra a la porteria defensada per Sans. En el minut 15 el porter montblanquí refusava la pilota en un u contra u però en el minut 22 no va poder fer res en un xut creuat que ningú va aconseguir defensar i en el minut 27 també es va veure superat en una jugada en que la passivitat de la defensa va permetre macar el 0 a 3 sense oposició.

 

En el minut 29 els montblanquins van poder marcar en una doble oportunitat però va semblar que ningú volia marcar i la defensa visitant va acabar refusant la pilota i en el minut 34 en una bona jugada per banda dreta de Gerard que va acabar centrant a l’àrea, la va acabar rematant Marian però la pilota sortia a la dreta de la porteria rival. Els montblanquins perdonaven i els visitant aconseguien el quart gol en el darrer minut de la primera part.

 

Els jugadors del C.F. Montblanc sortien mes esperonats a la represa i mes ben posicionats sobre el terreny de joc i ja en el primer minut una bona internada de Manel que centrava a l’àrea on Guillem rematava lleugerament desviat, van estar a punt de marcar.

 

En el minut 55 l’àrbitre no assenyalava una clara falta al porter montblanquí que deixava la porteria buida i els visitants marcaven el 0 a 5 en la jugada posterior els locals van estar a punt de marcar en una contra de Juanjo que s’estavellava amb el porter visitant. Finalment els montblanquins aconseguien marcar, va ser en el 67, desprès d’una bona jugada de Marian que acabava amb una centrada a l’àrea on l’Arnau Andavert aconseguia creuar la pilota, lluny de l’abast del porter visitant.

 

En el tram final el Vilaseca aconseguia dos gols mes, en el 80 un una contra i en el 87 desprès d’un penal mal assenyalat per part de l’àrbitre.

 

 

 

El proper diumenge l’equip juvenil es desplaçarà al camp de la Salle de Reus, el partit serà a les 13:45 hores. El partit ha servir als de la Conca per tornar a les bones sensacions dels darrers partits tot i que els bons resultats no han arribat.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *