PARTIT D’ALTS I BAIXOS DE L’ALEVÍ

Equips: Unió Astorga 5-2 C. F. Montblanc

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Roger París, Gerard Mateu, Biel Fernández, Jordi Albacete, Aaron Cos, Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Arnau Jose, Liam Sans, Alan Renalias, Marçal Benet, Guillem Barco, Bryan Calmaestra, Wassim Abba.

 

 

GOLS:Unió Astorga 5-2 C. F. Montblanc

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Biel Fernández (1), Marçal Benet (1).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la catorzena Jornada contra la Unió Astorga.

 

Va ser un partit una mica estrany. En la primera part, els Montblanquins van sortir endollats i amb ganes de guanyar el partit. L’altre equip va sortir efectuant un bon joc. Fins al final de la primera part no hi va haver sort de cara a porteria rival, però dominavem. Així acabava la primera part, amb bones sensacions.

En la segona part, El joc dels Montblanquins va ser tant superior que al minut 16 Biel va posar el 0-1 al marcador aprofitant un rebot de l’altre equip, i vam seguir atacant, amb ganes de més.

 

A la tercera part, els montblanquins van sortir confiats. En una acció desafortunada ens vam marcar en pròpia porta. A partir d’aquí vam apagar màquines, permetent que ens féssin 3 gols més. 4-1, resultat injust. Amb ganes de remontar un partit que ens mereixiem guanyar.

 

Finalment en la última part del partit, els montblanquins van aconseguir una bona dinàmica, i vam intentar sortir a donar la cara i a remuntar un 4-1. Difícil però no impossible. Estàvem dominant quan, en un contraatac, ens van fer gol més per a acabar el partit. Però els montblanquins vam despertar i vam aconseguir fer un últim gol abans d’acabar el partit, obra de Marçal amb un autèntic golàs. Resultat final 5-2. Toca aixecar el cap i seguir treballant. Ànims!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *