Derrota contra els líders

Equips : C.F Montblanc- La Selva del Camp

 

Jugadors Convocats: Arnau , Adrià, Pau, Joan, Denis, Antonio, Fran, Marc, Pau, Said

 

Entrenador i Delegat: Manel Peña, Antonio Muriana

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte a les 11.45 el Benjamí A del CFM jugava el seu últim partit de la primera volta s’enfrontava al líder de la categoria, el partit en tot moment va estar molt igualat en els primers minuts del partit l’equip local va tenir una ocasió clara per fer el primer gol però un defensa de la Selva la treia de sota pals, a la següent jugada l’equip visitant obria el marcador amb un xut des de fora de l’àrea, el Montblanc va seguir intentant empatar però a l’últim minut de la primera part el líder de la categoria feia el 0-2.

La segona part el Montblanc va tindre alguna arribada però el gol no arribava, només començar la tercera part la Selva feia el 0-3, amb aquesta resultat es va arribar el marcador, tot i aquest resultat cal felicitar a l’esquip benjamí perquè en tot moment va competir.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *