No van tenir la sort de cara

C.F. SALLE – 2

Juvenil C.F. MONTBLANC – 1

Àrbitre: Oscar Peri Compte

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Joel B., Guillem R., R.Solanes, Ermengol P., Arnau L., C.Sendra J.Roca, , A.Andavert, J. Moya, Juanjo, Marian, i Oriol R.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (34’), 1-1 (37’) Joel, 2-1 (68’).

 

CRÒNICA:

 

El passat diumenge l’equip juvenil es va desplaçar al camp de la Salle de Reus per jugar el partit corresponent a la dissetena jornada del campionat de lliga. Tot i que els montblanquins van buscar el gol de l’empat amb insistència, finalment s’arribava al final del partit amb una ajustada derrota.

 

 

El partit començava a les 13;45 un horari molt poc habitual. En els primers minuts una pèrdua de pilota provocava un contracop dels locals que havia de tallar Guillem amb una falta a la frontal, el jugador era sancionat amb la primera targeta groga del partit però evitava el gol del locals. El llançament de la falta directa sortia per sobre del travesser. I en el minut 14 una bona doble acció de Sans evitava de nou el gol local, la resposta dels montblanquins va arribar en el minut 18 quan Arnau enviava per sobre del travesser un xut des de la frontal i en el minut 20 una rematada de cap de Guillem en la sacada d’un córner que també sortia per damunt de la porteria local.

 

Els locals circulaven la pilota en defensa però sense profunditat i els montblanquins no acabaven de trobar el seu lloc sobre el terreny de joc però no patien en defensa, però un desajust defensiu va deixar sol a un davanter locals que aprofitava per a marcar, els montblanquins reaccionaven ràpidament ja que només tres minuts desprès aconseguien el gol de l’empat. Marian aprofitava una passada llarga per entrar a l’àrea i fer una passada al segon pal, on Joel amb un fort xut aconseguia marcar. Amb l’empat al marcador poc va passar sobre el camp fins a la fi de la primera part.

 

Els jugadors montblanquins sortien mes agressius en la represa i ja en el minut 3 una recuperació de Juanjo en zona de creació, propiciava un xut del mateix jugador que sortia a l’esquerra de la porteria local. Uns minuts mes tard, en el 54, de nou una recuperació portava la pilota a peus d’Arnau que buscava un xut des de la frontal que va sortir fregant el travesser.

 

Ara eren els locals els que no es trobaven còmodes sobre el terreny de joc i els montblanquins es defensaven amb ordre i sortien amb velocitat, portant força perill a la porteria local, com en una arrencada de Guillem des de la defensa, que arribava a l’àrea però el seu xut anava a parar al lateral de la porteria.

 

Malauradament en el minut 68 una jugada sense aparent perill, però en que cap defensa aconseguia refusar la pilota va acabar amb el xut d’un jugador local que no donava temps de reacció a Sans i el 2 a 1 pujava al marcador.

 

En els darrers minuts els montblanquins van canviar el sistema de joc, per a ser mes ofensius, i anar en busca del gol de l’empat i van disposar de tres clares oportunitats de gol. Un xut de Marian que sortia desviat a l’esquerra de la porteria local, una centrada des del córner que es passejava per tota l’àrea que ningú aconseguia rematar i una rematada de cap d’Ermengol en la centrada d’un altre córner que també sortia massa creuada. La sort no va estar al costat dels montblanquins que podien haver tret un resultat positiu de la visita a Reus.

 

Aquesta setmana l’equip juvenil té dos desplaçaments, el primer el dimarts dia 31 al camp dels Pallaresos i el segon el proper dissabte a les 18:00 al camp del Pare Manyanet de Reus.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *