EMPAT AL CAMP DE LA FLORESTA

Equips: La floresta 2-2 C. F. Montblanc

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Roger París, Biel Fernández, Jordi Albacete,  Francesc Cuadrat, Joel Oliva, Liam Sans, Alan Renalias,Fedi,  Marçal Benet, Guillem Barco, Bryan Calmaestra, Wassim Abba.

 

 

GOLS:La floresta 2-2 C. F. Montblanc

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Fedi (1), Joel Oliva (1).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga corresponent a la quinzena Jornada contra la Floresta.

 

Va ser un partit molt competit. En la primera part, els Montblanquins van sortir endollats i amb ganes de guanyar el partit. L’altre equip va sortir efectuant un bon joc. Vam dominar molt el joc fins que al minut 11 Fedi va posar el 0-1 al marcador. Així acabava la primera part, amb bones sensacions.

En la segona part, El joc dels Montblanquins va ser tant superior que al minut 19 Joel va posar el 0-2 al marcador amb un golàs de falta de tres quarts de camp, posant-la on el porter no va arribar. vam seguir atacant, amb ganes de més.

 

A la tercera part, els montblanquins van sortir confiats. En una acció desafortunada ens vam marcar en pròpia porta. Aquí vam abaixar els braços però vam seguir jugant bé.

 

Finalment en la última part del partit, els montblanquins van aconseguir una bona dinàmica, i vam intentar a rematar el partit. Estàvem dominant quan ens van fer gol més per a acabar el partit. Però els montblanquins vam despertar i vam seguir atacant fins al final, on vam crear moltes ocasions i fins i tot vam xutar al pal. Resultat final 2-2. Toca seguir treballant. Ànims!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *