SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DELS VETERANS MONTBLANQUINS AL CAMP DEL MONT-ROIG

Important i treballada victòria dels Montblanquins al camp del Mont-roig ,equip que va començar la temporada molt be ,però que poc a poc s’està desinflant, tot i així els nostres s’estan acostumant a patir contra equips en teoria inferiors i en aquest cas mes encara quan nomes es tenen 11 jugadors per disputar el matx.

En un terreny de joc en perfectes condicions tot i ser de terra però amb un vent que no contribuïa gaire a veure bon futbol als nostres els i costa entrar al partit amb moltes imprecisions en el joc. Poc a poc el matx te un clar dominador i mes quan als 25 minuts M.Angel en un acrobàtic remat marca el primer. Tot i així els locals no es donen per vençuts i lluiten per aconseguir l’empat abans dels descans. Poc abans de la mitja part es desbarata una claríssima ocasió de gol que hagués significat la sentencia però finalment s’arriba al descans amb aquest parcial de 0-1.

Com era de preveure els del Baix Camp surten a mossegar i els Montblanquins saben que els primers 15 minuts son claus per l’esdevenir del resultat final. Al minut 20 Jordi te molèsties que no el deixen rendir al 100×100 i al ser 11 es te de re composar la disposició tàctica que per sort no afecta massa a l’’equip. Al 25 M.Angel fa el segon de penal però la llàstima es que en una desafortunada següent jugada els locals aconsegueixen marcar i no queda res mes que treballar de valent per aconseguir els tres punts. Tot i així es torna a tindre una clara ocasió que acaba al pal a poc d’acabar. Per sort i amb un gran treball d’equip arriba una important victòria contra un rival directe a la classificació.

Aquest cap de setmana els veterans jugaran a casa a les 11 del mati contra el sempre complicat equip reusenc de Unió Astorga , esperant recuperar efectius per poder disputar el matx amb les màximes garanties.

 

 

VETERANS MONT-ROIG…………………………………….1

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………….2

 

VAN JUGAR :OSCAR , GIO , JORDI , CASAS , BOIX , M.ANGEL , IGNASI , PITU , PIRI , RAMIS I JORDI ROMERO

TAMBE:

GOLS : M.ANGEL (2).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *