BONA PRIMERA PART DEL JUVENIL

C.F. Pallaresos – 2

Juvenil C.F. MONTBLANC – 0

Àrbitre: Jesus Mira Garcia

 

JUGADORS CONVOCATS:E.Mandri, Ermengol P., Guillem R., R.Solanes, Arnau L., C. Sendra, J.Roca, , A.Andavert, J. Moya, Gerard, Marian, Juanjo, Ferran S. i Joel B.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (46’), 2-0 (81’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dimarts els montblanquins es van desplaçar al camp dels Pallaresos. L’equip de la Conca va disputar una molt bona primera part, una de les millors del que portem de campionat. Els montblanquins es defensaven amb ordre i no donaven opció als rivals i en aspecte ofensiu, arribaven amb perill una jugada darrera una altra però els mancava l’encert en els darrers metres. Un remat de cap de Guillem un xut d’Arnau, una rematada de Marian i una falta directa llençada per Moya van estar a punt de significar el primer gol però la pilota no va voler entrar.

 

En el minut 32 la defensa local treia un pilota sota pals i en el 39 el porter salvava un xut de Juanjo però la mitja part s’acabava amb el 0 a 0. La mala sort va seguir en la segona part, quan en el primer minut els locals aconseguien marcar el primer gol. Els de la Conca van buscar el gol de l’empat amb insistència, però en els darrers minuts eren els locals els que tornaven a marcar.

erò un Sans molt inspirat encertava la direcció de la pilota i refusava el llançament.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *