DERROTA DEL JUVENIL CONTRA EL 2n CLASSIFICAT

C.F. Pare Manyanet – 8

Juvenil C.F. MONTBLANC – 2

Àrbitre: Marc Lladó Aina

 

JUGADORS CONVOCATS:O.Sans,Ermengol P., Guillem R., R.Solanes, Arnau L.,C.Sendra, J.Roca,Joel B., A.Andavert,J. Moya,Marian,Juanjo i Ferran S.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 1-0 (28’), 2-0 (32’), 3-0 (37’), 4-0 (39’), 5-0 (44’), 5-1 (46’) Ferran, 6-1 (57’), 6-2 (64’) Guillem, 7-2 (77’), 8-2 (85’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Pare Manyanet de Reus, el segon classificat. Els montblanquins van fer uns 25 primers minuts gairebé perfectes, en els que amb una gran treball defensiu no van donar oportunitats als locals, que s’anaven desesperant. Tot va canviar en el minut 28 quan els locals aconseguien el primer gol i els montblanquins s’enfonsaven moralment, aquest fet el van aprofitar els reusencs per a marcar quatre gols mes sense despentinar-se.

 

En la represa els montblanquins van tornar a mostrar la seva millor cara i van tornar a estar ben posicionats en defensa i sortint amb velocitat al contracop i en el primer minut va arribar els eu primer gol. Una ràpida contra, acabava amb una centrada de Marian al segon pal on entrava Ferran lliure de marca i aconseguia marcar. El partit estava perdut però calia competir i agafar sensacions per als propers partits i el gol carregava les piles als montblanquins.

 

Dos minuts mes tard l’àrbitre assenyalava un mes que dubtós penal en contra dels de la Conca, però un Sans molt inspirat encertava la direcció de la pilota i refusava el llançament, però minuts desprès els locals tornaven a marcar en una errada defensiva. Els montblanquins continuaven en una bona línia de joc i en el 64, una rematada de Guillem en la sacada d’un córner acabava amb el segon gol dels montblanquins.

En el tram final els locals marcaven dos gols mes que deixaven un resultat massa exagerat per a castigar els quinze minuts de desconnexió dels de la Conca.

 

Aquesta setmana l’equip juvenil rebrà a l’equip de La Canonja, el parit serà el proper diumenge a les 16:00 hores.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *