TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE L’INFANTIL

 

Equips:  C.F. Montblanc 3 – Salou Costa Daurada 0

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Aaron, Gerard, Álex, Joel, Thierno, Isma, Isaac, Yacine i Yasser

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre la visita del Salou Costa Daurada el passat dissabte. Els montblanquins, que venien de jugar el dimecres un partit ajornat al camp del Santes Creus aconseguint la victòria, volien tornar a sumar de tres i més jugant a casa. Per això esperaven el partit amb ganes i intencions de realitzar un bon partit.

 

El partit va començar amb un convidat especial, el vent, que dificultava el joc als dos equips. Però els montblanquins van sortir molt posats des del primer instant i al minut dos, Ian marcava l’1-0 després d’una gran jugada col·lectiva des de darrere i fins a arribar a porteria. Els minuts anaven passant i el joc era a favor dels montblanquins però sense acabar de finalitzar de cara a porteria. Ja quan faltaven pocs minuts per finalitzar la primera part, l’àrbitre va xiular un penal a favor del Montblanc, on Aaron va marcar al segon intent, ja que al primer el porter es va avançar i es va haver de tornar a repetir. Així doncs, s’arribava al final de la primera part amb 2-0 a favor dels montblanquins.

 

Va començar la segona part i la tònica continuava sent la mateixa, el vent condicionat el joc i tots dos equips intentant jugar la pilota per terra. Els visitants van fer un pas endavant per intentar retallar distàncies, però el Montblanc molt sòlid defensivament, va evitar qualsevol ocasió perillosa. En una jugada al contraatac, Aleix va encarar al porter, definint amb un bon xut per sobre del porter i establint el definitiu 3-0 al marcador.

 

Tot i el vent, que va dificultar el joc per part dels dos equips, volem destacar la intensitat i ritme amb la que el Montblanc va sortir des del primer minut. Setmana molt positiva per l’infantil, on ha sumat 6 punts i que donen un estímul molt positiu a l’equip. Ara toca treballar durant tota la setmana, ja que diumenge l’equip es desplaçarà al camp de l’Espluga de Francolí per disputar el derbi. Moltes felicitats nois, a seguir treballant!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *