ELS VETERANS NO SAVEN REMATAR I HO PAGUEN CAR CONTRA L’ASTORGA

ELS MONTBLANQUINS NO SAVEN REMATAR I HO PAGUEN CAR CONTRA L’UNIO ASTORGA

Dos punts nomes separen a la classificacio als dos conjunts que lluiten per estar a la part alta d’aquesta i per tant es un matx que es preveu complicat pero al mateix temps igualat.

Els nostres en un gran partit ,ja van ser capaços de guanyar a reus en el partit de la primera volta.

El partit comença amb moltes alternances en el joc ,pero poc a poc els Montblanquins agafen les regnes del mig camp i ha crear ocasions de gol. En una d’aquestes Ignasi marca el primer que encara dona mes tranquilitat al joc. La llastima es que s’arriba al descans amb aquest minim avantatge que no garanteix la victoria final .

A la segona desapareix aquesta sobrietat en el joc dels de la conca i d’alguna manera permeten als del Baix Camp creure en les seves posibilitats , es començen a perdre moltes pilotes i les passades ja no son tan precises com a la primera meitat. Tot aixo comporta desconcentracio i s’entra en el terreny que millor es desenvolupen els visitants , es comença a protestar massa , el joc no te res a veure amb el vist fins llavors , s’ha de dir que l’arbit tampoc ajuda massa i tot plegat fa que el marcador es capgiri primer amb l’empat al minut 20 i poc despres amb el segon . La situacio a variat i ara amb el marcador a favor els de l’Astorga s’han vingut amunt i els notres tot el contrari.

Tot i aixi despres d’una bona jugada d’en Piri ,Ignasi torna a marcar i d’aquesta manera torna a empatar quan encara queda mes d’un quart. El partit esta trencat i qualsevol cosa pot passar. L’alegria es desborda per part dels de l’Astorga quan a falta de 5 minuts fan el tercer i definitiu gol que els dona els tres valuosos punts.

En definitiva oportunitat perduda dels nostres que o tenien tot a favor per ficar-se tercers i guanyar a un rival directe , pero no a pogut ser , s’ha d’aceptar que el futbol de vegades te aquestes coses i que sobretot els partits durem 90 minuts i es te de ser constant fins el final per aconseguir l’objectiu.

Aixo segueix, queda molta lliga i de moment el proxim enfrontament sera dema dissabte al camp del Cambrils a les 17.30 h.

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………………2

VETERANS UNIO ASTORGA……………………………………3

 

VAN JUGAR :OSCAR , DAVID , BLANQUEZ , CASAS , GIO , M.ANGEL , IGNASI , PITU , TISO , RAMIS I PIRI

TAMBE: JAVI ROMERO, JORDI

GOLS : IGNASI (2).

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *