GRAN VICTORIA DEL CADET CONTRA UN RIVAL DIRECTE

Pla de Santamaria 3 vs CFMontblanc 5

 

Titulars: Gerard , Oriol Sans, Requena, Guillem, Manel,Oriol,Enric,Moya,Unai,Ferran, Yasser

Suplents: Ibrahim, Fernando, Harry

Entrenadors i Delegat: Salva, Gerard

 

El cadet montblanquí iniciava la segona volta al camp del Pla rival directe. Des de el principi es va veure el domini dels montblanquins mentres els locals volien fer mal en contraatacs. El primer gol arribaria ben aviat , al minut 5 Unai agafa el rebot del porter local en una falta per fer el 0-1. 10 minuts després Ferran en una bona jugada col·lectiva definia a un toc un passi de la mort de Oriol Sans. Passaven els minuts, i el domini visitant encara era clar, però els locals posaven la por al cos a els nois de Salva en dos contres però Gerard les solventava amb gran aturades. En els últims minuts Moya faria un doblet un de falta directe , i l’altre en una gran jugada individual que marxava fins de 4 defenses.

Amb un 0-4 al marcador es arrancaria la segona part, on els primers 20 minuts els de la conca sortirien relaxats , minuts on els locals en tres contres posarien al marcador el 3-4. Els últims minuts tornarien a ser domini dels nois del Salva que en el minut 75 després d’una contra Oriol Sans feia el 3-5 definitiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *