BON PARTIT I TRES PUNTS MÉS PER L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                             12-02-17

Equips:  Espluga de Francolí 0 – C.F. Montblanc 3

Jugadors Convocats: Brandom, Moha, Ian, Sergi, Wassim, Èric, Aleix, Issouf, Aaron, Gerard, Álex, Joel, Thierno, Isma, Isaac, Yacine i Yasser

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat diumenge al camp de l’Espluga de Francolí per disputar el derbi. Els montblanquins volien realitzar un bon partit i així poder-se endur els tres punts cap a casa.

 

Va començar el partit i un cap de setmana més, el vent feia presència en el joc. Els primers cinc minuts van ser d’adaptació al vent, però ràpidament els montblanquins van agafar el domini i la possessió del joc, creant així ocasions perilloses de gol. Al minut 13, una passada a l’esquena de la defensa, Aleix la va aprofitar i amb un xut per sobre del porter establia el 0-1. Els locals volien sortir al contraatac però l’equip montblanquí, molt ben posicionat al camp, evitava qualsevol ocasió de perill. Així es va arribar al final de la primera part.

 

Va començar la segona part i la tònica era la mateixa, ja que el Montblanc buscava el segon gol però sense oblidar el treball defensiu. Els locals van intentar crear perill en jugades aïllades, però el conjunt montblanquí recuperava la pilota a mig camp. Així doncs, al minut 37, una bona jugada elaborada des de darrere, arribava la pilota a la banda i Ian, amb un bon xut, establia el 0-2. Els minuts passaven i les ocasions pel Montblanc anaven arribant. Una de les jugades va acabar en penal a favor dels montblanquins. Yasser va ser l’encarregat de llençar-lo, on el xut va ser aturat pel porter però al rebot, el mateix Yasser va tornar a xutar i va establir el 0-3 definitiu. Així es va arribar al final del partit.

 

Partit molt treballat i intens de tot l’equip, que ha permès realitzar un bon partit i poder sumar tres punts més. Ara toca pensar en la pròxima setmana, on l’equip rebrà a casa la visita de l’Astorga. Així doncs, toca treballar la setmana i preparar el partit per poder continuar amb la bona dinàmica. Felicitats nois, som-hi!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *