BONES SENSACIONS DEL JUVENIL PERÒ SENSE ENCERT FINAL

Juvenil C.F. MONTBLANC – 0

C.F. La Canonja – 4

Àrbitre: Zoltan Szeibert

 

JUGADORS CONVOCATS: O.Sans, Ermengol P., Joel B., R.Solanes, Arnau L., J.Roca, Carlos S., A.Andavert, J.Moya, Juanjo, Marian N., Junior M., Unai A. i Guillem R.

Entrenador: Oscar Farré.

Gols : 0-1 (37’), 0-2 (44’), 0-3 (76’), 0-4 (89’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte els montblanquins rebien a l’equip de La Canonja. Un equip de la part mitja de la classificació. El partit començava amb el vent bufant en contra dels interessos montblanquins, però els jugadors locals es van col·locar molt bé sobre el terreny de joc i no donaven opcions d’atac als visitants. El joc es concentrava al mig camp on cap dels dos equips era molt superior a l’altre, l’únic aspecte era que el vent ajudava lleugerament als de la Canonja.

 

La primera aproximació amb perill a la porteria rival va ser per part dels de la Conca. La jugada arribava en el minut 28 quan una internada d’Arnau per la banda d’esquerra de l’atac local, el portava fins a la línia de fons des d’on centrava a l’àrea però no trobava destinatari i la pilota era refusada per la defensa.

En el tram final els montblanquins es van apagar i això ho va aprofitar els tarragonins per a posar setge a la porteria local. En el minut 32 un xut des de la frontal el refusava Sans a córner i en el 34 el porter del C.F. Montblanc amb una doble aturada evitava el gol dels de la Canonja.

 

Finalment en el minut 37 un jugador visitant marxava de tots els que li van sortir al pas i aprofitava aquesta passivitat defensiva per a creuar la pilota al fons de la porteria local i gairebé sense temps per a res, una pèrdua de pilota en la sortida, provocava un contracop i la jugada tornava a acabar en gol. Sense fer res els visitants es trobaven amb un favorable 0 a 2.

Els montblanquins sortien a jugar la segona part amb una renovada mentalitat i ja des dels primers minuts van portar perill a la porteria visitant. En el minut 56 un xut de Moya des de la frontal el refusava el pal i en el 60 era Unai qui estava a punt de marcar, però la pilota sortia fregant el travesser. Els montblanquins portaven la iniciativa del joc i eren els que disposaven de clares oportunitats de gol. En el minut 71 era Guillem el que provava sort però el seu xut sortia per sobre del travesser.

 

La primera oportunitat dels visitants en la segona part no arribava fins al minut 73 quan Sans havia de parar de manera espectacular un u contra u quan ja es cantava el gol.

En el minut 75 va tenir lloc una de les oportunitats mes clares quan Roca executava un falta directa que els porter visitant havia d’aturar en dos temps. Els montblanquins donaven bones sensacions però els mancava l’encert en els metres finals.

 

 

Els visitants marcaven el 0 a 3 en el minut 76, en una contra en la que va ser la seva segona arribada amb perill a la porteria local. Els montblanquins, lluny de conformar-se, van continuar buscant el gol, en el minut78 un altre xut de Roca anava al lateral de la porteria visitant i en el minut 80 una jugada a la contra dels montblanquins entre Unai i Marian, acabava amb el refús de la defensa quan aquest últim es quedava sol davant el porter.

Amb el partit ja pràcticament acabat els visitants, aprofitaven una centrada a l’àrea per a marcar el 0 a 4 definitiu, que deixava el marcador un càstig massa gran per a uns locals, que van merèixer alguna cosa mes.

El proper dissabte l’equip juvenil es desplaçarà al camp de l’Arboç del Penedès, el partit serà a les 18:30 hores.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *